Пропусни навигацията.
Начало

Forums

Форум Теми Мнения (публикации) Последно мнение
Общи теми, всичко което не е сред другите теми.
Всичко и за всеки. Нови идеи, трикове. Ако имате идея, споделете я тук.
0 0 няма
Нещо не е наред със сайта? Имате страхотна идея за материал или подобрение? Споделете я с нас.
0 0 няма
Какво се случва. Сподели своята новина.
Имате ли да споделите нещо за учебния процес, занятията, изучаваните дисциплини, преподавателите, конкретните учебни заведения или по друг горещ въпрос отнасящ се до висшето образование и университетите? Направете го тук.
0 0 няма
Какво се случва в общежитията или във вашата собствена стая или квартира? Обсъждайте това и други теми, засягащи студентския живот тук.
0 0 няма
Какво става наоколо в Студентски град и считате че трябва да му се обърне внимание?
0 0 няма
Дискутирайте въпросите за обествената базопасност както в общежитията така и в Студентски град.
0 0 няма
Обсъждайте кандидатурите и проблемите на Студентски град, на София и на национално ниво, които влияят на живота в Студентски град.
0 0 няма
Дискутирайте тема от днешните новини, предложена от редакторите.
0 0 няма
И за феновете и за активно спортуващите.
Мястото на футбулните запалянковци е тук. Обсъждайте всичко, свързано с футбола - от мачовете до съдиите и играчите, в този форум.
0 0 няма
Независимо дали сте страстен почитател или обикновен фен на баскетболните състезания, тук е мястото да дискутирате всичко за баскетбола в Студентски град.
0 0 няма
Време е тук да раздвижите всички въпроси около студентския волейбол.
0 0 няма
Какво става, какво започва и кое приключва на студентските кортовете. Дали просто играете или сте запален фан на студентския тенис, този форум е за вас..
0 0 няма
Едно от уникалните богатства на Студентски град е Зимният дворец и неговите пързалки. Феновете на един от най-зрелищните спортове, играни в Студентски град, могат да дискутират тук всички хокейни въпроси.
0 0 няма
България е световна сила в леката атлетика. Колко от спортистите са минали през студентски град и колко бъдещи звезди изгряват в момента тук. Сигурни сме, че тук има обещаващи момчета и момичета. Споделете вашите мисли относно леката атлетика.
0 0 няма
Искате да дискутирате някой от спортовете практикувани тук, но не споменати в по-горните теми, или просто да поговорите за спорта в Студентски град въобще? Това е вашиятт форум.
0 0 няма
Какво да се прави в свободното време.
Какво има за правене нощем в Студентски град? Ужасно много неща. Обсъдете сцени от нощните клубове и баровете, случики и всичко забавно от нощният гивот тук.
0 0 няма
Наоколо има много заведения за хранене - ресторанти, закусвални, бистра, дори студентски столове. Говорете за тях тук.
0 0 няма
Ако искате да обсъдите някой филм или телевизионно предаване или просто обичате сценичното изкуство, то проверявайте често този форум.
0 0 няма
Обсъждайте всичко за музиката - от местните концерти до любимите ви състави и изпълнители.
0 0 няма
Независимо дали харесвате последната модна тенденция или я ненавиждате, изкажете вашето мнение за всичко ще е мода в този форум.
0 0 няма
Имате студентски клуб по интереси, за който искате хората да научат? Събирате идеи за нова студентска организация? Направете го тук.
0 0 няма
Независимо дали сте запален играч на World of Warcraft или понякога играете на Судоку, можете да дискутирате всичко свързано с игрите тук.
0 0 няма
Кандидатстуденти, пристигащи и новодомци. Откъде да започнете и как да продължите потърсете съвет тук.
Интересувате ли се да кандидатствате в някой от Университетите в София и Студентски град? Обменете мисли в този форум с други бъдещи студенти и вземете съвет от настоящи такива. Ще ви бъде много полезно.
0 0 няма
Вие сте приети! Честито! Ако сте малко объркани какво следва от тук нататък, говорете с другите пристигащи или с вече опитните студенти от този форум.
0 0 няма
Така, вече сте тук и имате милиони въпроси за живота в Студентски град. Влезте в контакт с други студенти и бързо ще се ориентирате в обстановката.
0 0 няма